Descubrint l’AUTOCAD

elena-cad2

Per poder construir l’escala de casa nostra amb fusta, hem utilitzat un programa per representar-la anomenat AUTOCAD. Amb aquest programa hem aconseguit que les mesures de l’escala siguin exactes. Els resultats finals del plànol de l’escala les fem arribar a un industrial , que amb les dades que nosaltres els enviem, tallen en una taula de fusta les peces que hem dibuixat i per aquesta raó necessitem que les dades siguin precises.

L’AUTOCAD és un programa que ens ha semblat molt complex ja que te moltes eines i opcions. Ens va ser difícil treballar amb el programa al començament, però amb la pràctica de les classes dedicades varem aconseguir dominar les eines bàsiques del programa.

Elena Sánchez i Goretti Aparicio

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *