PROCÉS DE TREBALL, DE “L’ESCALA DEL MEU AVI”.

El projecte de l’escala està fet per Montse Garcia i Marc Lloret.

Ha sigut un treball fàcil però a la vegada llarg, ja que pensar l’idea, i alhora dibuixar-la i passar-la al ordinador amb un programa especialitzat en les tasques del disseny, com és l’Autocad, ha sigut el que més treball i temps ens a portat. Però amb paciència i molt de treball ens hem sortit. I tot això gràcies al treball en equip, hi ha la superació del cada día.

En aquests moments tenim els plànols del disseny de la nostre escala, més el disseny a l’ordinador, a més tot el material que necessitem en apunts i anotacions a les nostres llibretes o dietàris de plàstica.

Montse Garcia i Marc Lloret.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *