Descripció del Sergent Forqueta (Clàudia)

El Sergent Forqueta és un dimoni una mica babau, molt simpàtic i graciós. Porta unes banyes vermelles com la seva cara, que també ho és encara que no estigui enfadat. Va vestit amb una capa molt llarga i també porta samarreta, pantalons i sabates negres. Acostuma a portar algun element vermell a la roba, perquè destaqui el color negre. Sempre va amb una forca a la mà, com li diuen ells: la súper forca infernal.

És molt i molt alegre i també es pot dir que és bastant tanoca. Té un cervell de mosquit i està més boig que una cabra. És xerraire com una cotorra i tota l’estona està fent ximpleries, agafa un patinet sense saber com funciona i acaba per terra. S’entrebanca sovint amb la seva capa i cau.

Normalment està content però també hi ha vegades que treu el seu mal geni. Algunes vegades crida i mana als altres dimoniets, perquè és el Sergent del Llucifer. Quan convé també balla un rap de diables amb tota els dimonis.

Podríem dir que és un dimoni… molt dimoni
Clàudia Flaqué

Aquest article ha estat publicat en Descripcions. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *