Què és la Pau?

Hi havia una vegadauna nena que no entenia què la pau. Els seus pares l’intentaven explicar. Deien que la pau al món era molt important, ja que si no hi havia pau només podia haver-hi una cosa: guerra. Famílies ferides  i mortes. Cases i edificis devastats per les bombes. Parents preocupats per si la família està viva o ja ha mort. La nena no va aconseguir entendre, peró no li donava molta importància, perquè ella mai havia viscut o vist imatges d’una guerra. I, és clar, el que ella s’imaginava no tenia res a veure amb la realitat. Tothom li deia que aprofités que tenia una família que l’estimava i bona educació. Però ella deia que exageraven massa, que mai passaria res. Llavors van començar els problemes. Van entrar en guerra amb un país interessat en els seus recursos. La nena no s’ho podia creure: el que mai havia cregut possible s’havia fet realitat. I ara el que més desitjava en el món era aquella cosa tan estranya que li havien dit que es deia PAU.


Aquesta història ha sigut escrita per l’Abril Caballo

Deixa un comentari