ACTIVITAT CONTES PER LA DIVERSITAT A I5

A través de l’explicació del conte AMB LA TANGO SÓN TRES i la mostra de diversos Contes familiars, hem treballat la diversitat familiar, el respecte, la convivència i la igualtat, tant a casa com a l’escola.

La Magy i l’Alba, que formen part de la cooperativa Cúrcuma, ens van escenificar una adaptació del conte AMB LA TANGO SÓN TRES i després vam començar a parlar i reflexionar, a partir dels contes i de les seves experiències personals, dels diferents tipus de famílies, arribant a la conclusió que el més important no és el tipus de família que tenim, sinó que ens estimem.

En acabar, cadascú va fer un dibuix individual de la seva família i els van ensenyar i explicar a la resta dels companys i companyes.

A continuació podeu veure algunes fotografies del desenvolupament de l’activitat. Esperem que gaudiu plegats!

FOTOGRAFIES I5

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *