Presentació

EduHack és una iniciativa del programa mSchools per connectar, inspirar i oferir les eines als directors i docents d’avui per a dissenyar nous models d’ensenyament i aprenentatge incorporant la tecnologia digital. Basat en els principis del design thinking aplicats a les competències i oportunitats del segle XXI, l’objectiu és plantejar reptes i desenvolupar solucions de forma creativa i col·laborativa.

El febrer del 2016, va tenir lloc la jornada inicial de la 1a edició de l’EduHack, aplegant més de 300 participants d’arreu de Catalunya. Fruit d’aquesta jornada, van sorgir més de 60 propostes didàctiques que han anat evolucionant, algunes d’elles, fins a convertir-se en experiències que s’han pilotat en alguns centres educatius de Catalunya durant aquest curs escolar.

Encetem ara la 2a edició d’EduHack. Pots accedir a la preinscripció del 8 de maig al 4 de juny. Si ja tens una proposta, indica tota la informació al formulari per tal de poder-la compartir amb la resta de participants. Si no tens cap proposta, indica quins són els teus interessos. Recorda que totes les propostes han de quedar emmarcades en els objectius de desenvolupament sostenible del mil·leni.

No oblidis que aquest formulari correspon a una preinscripció i que el mes de setembre hauràs de confirmar la teva participació realitzant la inscripció final on podràs consultar quines són les propostes presentades per afegir-te al grup o bé trobar participants amb interessos afins als teus i crear un nou grup.

Aquest programa és obert a docents, futurs docents i experts del món educatiu i industrial de tot Catalunya, així que no dubtis en fer-ne difusió a tothom qui consideris adient!