OFERTA LÚDICA: ♫ Escola de Dansa Harmony ♫

Logotip del centre.

Creixement, aprenentatge i infants, tres termes que van lligats, ja que, en la infantesa és el període on més aspectes s’aprenen i s’integren en la memòria, les capacitats i les habilitats dels més petits i petites.

Popularment es relaciona l’aprenentatge amb l’àmbit acadèmic, la part formal, però que passa amb aquella part menys valorada, l’educació no formal, la part lúdica de la vida dels infants?

Per aquest motiu volem presentar-vos una de les millors opcions lúdiques per als més menuts i menudes de casa, el ball, en aquest cas l’Escola de Dansa Harmony dirigida per Luis Gonzalez Lopez.

 

CONEGUEM L’ESCOLA

L’Escola de Dansa Harmony, situada al Carrer Andorra núm. 39, del barri de Ca n’Oriac, Sabadell, Barcelona (08207) és un establiment lúdic dissenyat exclusivament per al divertiment i els amants del ball.

Horaris del l’Acadèmia.

Aquesta acadèmia disposa de blog, Instagram, Facebook i telèfon mòbil per així arribar a més persones i seguir creixent com acadèmia, a més a més d’oferir diversos mitjans de comunicació.

El centre disposa d’un total de 240-250 m2 de superfície: dues aules les quals abasten uns 65 i 68 m2, dos vestuaris i lavabos, recepció i màquines de begudes i menjar.

Cartell festa barri.

 

 

Un lloc amb un equip professional format i amb gran experiència en el món del ball, alguns d’ells han dut a terme el seu treball fora d’Espanya per continuar formant-se i creixent com a professors de dansa.

Hi ha un total de 9 mestres de ball incloent a en Luis (director) els quals trien tots junts l’organització i planificació de les danses i els seus horaris de tot l’any.

Les quotes a pagar són de forma mensuals sent el preu més baix de 24e i el més alt de 65e.

 

SERVEIS I ACTIVITATS QUE OFEREIX

Harmony és una acadèmia privada que disposa de dotze tipus de ball i activitats diferents les quals són: Pilates, Hip Hop (Kids, Junior A i B, YouthAdvance), Sexy Style, Urban Latin (Kids, Junior, Youth), Latin DanceBaby DanceFirst DanceBody & Mind, Break DanceFlamenco – Sevillanas (kidsiniciaciónavanzado),  SBR (iniciació, mig i Jazz Fusión Kids.

Horaris classes de dansa.

Els alumnes que la formen es poden classificar per percentatges de tal manera que d’infants de 3 a 8 tindrien un 25%, de 9 a 12 anys un altre 25%, de 13 a 17 un 35-40% i la resta la formen els adults. Fins hi tot hi ha famílies senceres apuntades (cada membre fa el seu respectiu ball).

First Dance i Baby Dance són dos tipus de ball que ofereixen als infants d’entre 3 a 6 anys i consisteix en una iniciació a la dansa amb l’objectiu de que els més petits i petites coneguin una mica més el seu cos i afavorir la seva motricitat, a més d’introduir alguns valors com compartir i gaudir en grup.

https://www.facebook.com/EscolaHarmony/videos/846546499040202/  (Vídeo exemple de Baby Dance)

A més a més del ball, l’Escola de Dansa Harmony organitza de forma individual o amb la col·laboració d’associacions de veïns de diversos barris, activitats perquè tant petits com grans puguin gaudir junts, es podria dir que es tracta d’una gran família.

Aquestes activitats varien segons l’estació de l’any, per exemple, a l’octubre a l’època de la tardor, el dia de Halloween organitzen activitats com el túnel del terror o concurs de disfresses, que aquesta última acostuma a destinar-se als més petits.

Al Desembre s’organitza un gran sopar a l’Hotel Candido de Terrassa on hi acudeixen tots els alumnes amb les seves famílies i ensenyen els balls que han preparat.

Baby Dance.

Al Febrer com a motiu de celebrar el carnestoltes amb tota la ciutat s’organitza una rua de

Cartell activitat Carnaval

dos dies (cap de setmana) amb diverses associacions i acadèmies de Sabadell. El dissabte també surten els més petits, ja que és més curt el recorregut, però diumenge només surten a partir dels 7 anys. I al Març es fa una sortida al Salting, on hi pot participar tothom.

Cartell activitat halloween.

 

 

Al Maig trobem les colònies on van a una casa de camp i fan diverses activitats com tir amb arc, inflables i gincames, activitats de ball, etc, són uns dies per estar tots junts i aprendre a jugar i passar-ho bé en grup.

Finalment al Juliol es du a terme l’esperat festival el qual és un recull de tots els balls creats durant tot el curs i enfocat a les famílies, perquè puguin gaudir del que han après els seus infants, germans, cosins, mares, pares, etc. També se sol triar un motiu diferent cada festival, per exemple si trien les pel·lícules, l’últim ball de cada dansa estarà basat en una pel·lícula.

Cartell festival.

Encara que hi planifiquin totes aquestes activitats i més durant tot l’any també acudeixen a diverses actuacions que poden haver-hi per festes als barris de la ciutat.

 

 

 

 

 

 

 MÉS ENLLÀ DEL BALL:

El projecte educatiu del centre és transmès pel professorat i es basa a inculcar a l’alumnat valors com la tolerància, el respecte, la inclusió i el treball en equip. També defensen l’amor propi i cap als altres.

Sabem que la dansa és una gran eina per expressar-se, per exterioritzar el que portem a dins amb el nostre cos, per mostrar com ens sentim i superar els reptes i conflictes que poden tenir els infants i qualsevol altre alumne del centre.

 

Logotip escola.

A més a més és una acadèmia comprensible que proposa descomptes segons el nombre de classes que realitzis, per famílies nombroses o per tenir a familiars directes al centre per així afavorir la inscripció i que pugui gaudir més gent de la manera més econòmica possible.

Quan a infants amb dèficits o necessitats especials tenen especial cura d’ells i aconsegueixen que s’adaptin bastant ràpid, de fet al centre hi ha algun membre amb alguna deficiència i que ha resultat ser una gran ballarina i la seva adaptació ha sigut perfecta..

 

OFERTA LÚDICA I EL COVID-19

Malgrat la situació que estem vivint, ens han pogut dedicar uns minuts del seu temps i explicar com estan sent les classes a l’acadèmia, a causa de la pandèmia el centre, ha hagut de comptar amb més material imprescindible com és el gel hidroalcohòlic o les catifes de desinfecció, també hi ha una ventilació molt més vigilada i una desinfecció de l’aula i materials entre classes.

És un any una mica difícil pel centre a causa de la pandèmia, ja que no ha rebut nous clients, a causa que molts pares i mares tenen por que els seus fills duguin a terme activitats extraescolars on es relacionin amb més gent i puguin exposar-se més al contagi, per això en aquesta escola es van fer alternatives covid on es pogués veure que la dansa pot arribar a ser segura i bona. Amb la qual cosa han començat a gravar vídeos dels balls a les aules utilitzant llums i efectes i amb les mesures adequades i amb mascareta.

Cartell sopar Harmony.

Per la situació, el centre hi ha hagut de reorganitzar el programa amb els horaris per tal de poder comptar amb totes les seves modalitats i alumnes.

Els grups van quedar dividits en 6 alumnes per classe, ja que és el número que els hi permetia les restriccions i mesures des del govern.

Amb l’actual restricció s’han vist obligats a tancar i fer classes via online. Per als més petits s’hi han posat en contacte amb els familiars perquè hi participin i els hi ajudin via telemàtica.

Per tal de tornar amb la màxima força possible, Harmony planteja alternatives post-covid per fer un crit al públic i fer una promoció on la gent pugui veure’ls ballar i arribar a entendre que la dansa és segura i bona.

Carnaval 2018.

 

Podríem dir que ha estat una experiència molt gratificant i enriquidora, esperem que la situació millori aviat i que tant l’Escola Harmony com tots els seus alumnes puguin reincorporar-se adequadament i puguin gaudir de l’experiència del ball i el treball en equip.

Agrair a en Luis González pel seu temps, la seva amabilitat, espontaneïtat i la increïble família artística que ha aconseguit crear.

Sort i gràcies.

 

ADRECES D’INTERÈS DEL CENTRE:

https://www.localgymsandfitness.com/ES/Sabadell/980229618686440/Harmony%2C-escola-de-dansa (Blog de l’Acadèmia)

https://instagram.com/harmonyescoladedansa?igshid=1onaj9fxhrhtz (Xarxa social: Instagram)

https://d.facebook.com/EscolaHarmony/ (Xarxa social: Facebook)

https://www.youtube.com/channel/UC1Nd8fnaZmw5DZVW38V9_zg (Canal de YouTube)

85 82 41 17 (Telèfon mòbil de contacte)

 

  Cristina Camús, Thais Castellanos i Anna García.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *