L’aniversari

Us oferim el primer joc de la sèrie “Històries properes” titulat L’aniversari. Amb aquesta sèrie, es pretén que l’alumne es familiaritzi amb el vocabulari relacionat amb les seves experiències personals.

En aquest joc, els infants hauran de realitzar la comprensió lectora de 6 textos i també la comprensió de les seves imatges corresponents, relacionades amb els aniversaris. A continuació, hauran de respondre a unes preguntes, per comprovar si han entès el que han observat i llegit.

La lectura del conte i la seva comprensió està adreçada a l’alumnat del Cicle Inicial i els textos s’han de llegir de forma correlativa, perquè algunes de les preguntes estan relacionades, amb el que s’ha llegit amb anterioritat.

Habiliteu el Javascript i el Flash per veure aquest Flash video.

Captura de pantalla del juego:

Per jugar a pantalla completa, clica aquí.

3 comentaris a “L’aniversari

 1. Hola Emília, no em funciona l’enllaç per passar a pantalla completa. Pot ser ?

  Gràcies !!!

 2. Hola M. Dolors,

  Tens tota la raó, l’enllaç no funcionava. Ja ho he solucionat. Moltes gràcies, per avisar.

  Una abraçada. Emilia 😛

 3. Gràcies a tu per compartir taaaannnnts i tants bons recursos !!
  Una abraçada

  Dolors

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *