Ciència animada de la UBtv

El projecte ‘Ciència animada’, creat per ‘La UB divulga‘, té com a objectiu principal crear una biblioteca de recursos audiovisuals de caràcter científic, organitzada en capítols autoconclusius, en els quals s’explica, de manera visual i amena, conceptes científics per a nenes i nens.

El primer capítol ja es pot veure al web del projecte i està dedicat al mètode científic a partir de l’exemplificació de cada fase. El personatge principal observa el fenomen que es vol analitzar (el creixement diferent de dues plantes), es desenvolupa una hipòtesi de partida i, juntament amb la resta de personatges, dissenya un experiment per verificar la hipòtesi.

El gruix del capítol se centra en la fase d’experimentació, en la qual cadascun dels personatges duu a terme un experiment que condueix al desenllaç de l’episodi: els resultats de l’anàlisi.

Cliqueu a sobre de la imatge, per tal de visualizar-lo:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *