Elaboració de textos de fàcil lectura

Una bona presentació formal del text ajuda a tots els lectors. Les composicions deficients plantejaran problemes de lectura, no només a les persones cegues o amb dificultats visuals. Persones grans, persones amb molts o pocs problemes d’aprenentatge o amb dificultats en la motricitat es veuran beneficiades o perjudicades segons s’hagi pensat i elaborat un text d’una manera o una altra. Una impressió clara redunda en benefici de tots. Produir informació en un format llegible no és més difícil ni més costós. Aquest document vol oferir alguns suggeriments que ens ajudin a elaborar textos que siguin el més accessibles per a tots.

Clica a sobre de la imatge per tal d’accedir al document:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *