Subtítols als vídeos de YouTube

YouTubeAlguns vídeos de YouTube, incorporen una nova utilitat que ens permet activar o desactivar els subtítols i canviar-ne d’idioma.

Hi ha molts idiomes a triar, entre ells el català.

Una bona eina per a la classe d’idioma i per a aquells alumnes amb deficiència auditiva.

El problema és que encara no es poden activar des d’una altra pàgina que no sigui la de YouTube i, per tant, quan posem el vídeo al nostre bloc queden desactivats.

Per activar els subtítols:

  • El botó de subtítols tancats (cc) apareixerà de color vermell per indicar que hi ha subtítols disponibles. Aquest botó solament apareixerà quan el vídeo disposi de subtítols o quan estiguin disponibles els subtítols automàtics. Si el botó de subtítols tancats (cc) apareix de color gris, és perquè els subtítols estan desactivats.
  • Col•loca el cursor sobre el botó de subtítols tancats (cc) situat en la part inferior dreta del reproductor de vídeo. S’obrirà el menú de subtítols.
  • Selecciona l’idioma en el qual vulguis veure els subtítols. Si el vídeo disposa de diversos idiomes, utilitza la barra de desplaçament per veure tota la llista.

Les pistes de subtítols pujades pel propietari del vídeo només estan disponibles en els idiomes indicats. Els usuaris que pugen vídeos trien els idiomes dels subtítols dels seus vídeos. Si l’idioma que desitges no està disponible, pots provar els subtítols generats mitjançant traducció automàtica.

Us presentem, a continuació, un vídeo on podreu comprovar aquesta nova utilitat:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *