2. EL VALOR DE L’ESFORÇ

Paralimpiada de Pekin 2008 Jordi Madera 14 de septiembre

L’esport, a més de ser saludable, és una eïna d’integració social fonamental. Permet trencar barreres, conèixer gent, interactuar-hi, compartir experiències i vivències i alhoragaudir. La seva importància és tal que, de fet, hi ha infinitat d’iniciatives i projectes que el que fomenten és precisament això, contribuir a la inclusió de les persones mitjançant esport. Hem parlat amb diverses entitats i persones afectades, com el Josep Lluís Amador, del Club de Tir amb Arc Olesa, o l’Associació Sant Tomàs, recentment guardonada amb la Creu de Sant Jordi, per conèixer de primera mà com l’esport els ha ajudat a mantenir-se vius.

PROGRAMA DE RADIO- LA TARDE

ENTREVISTA:      http://programes.laxarxa.com/audio/53949/embed# 

Aquest article s'ha publicat dins de Fitxes treball, General i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a 2. EL VALOR DE L’ESFORÇ

  1. MARIA TERESA CATALAN BELMONTE diu:

    L’ESFORÇ ÉS UN VALOR UNIVERSAL

Deixa un comentari