Conversa amb el Voki

Us presentem un recurs molt interessant per als vostres alumnes. Es tracta de crear el vostre Voki, un personatge animat. La tria es pot realitzar entre diferents opcions, persones, animals, éssers fantàstics,…  
L’aplicació també ens permet vestir el Voki amb diferents indumentàries i situar-lo en escenaris molt diversos. L’àmplia gama de complements permet que la imatge de l’alumne es pugui identificar al màxim.

Però el que especialment interessant aquesta utilitat és la possibilitat de fer que el Voki parli, ja sigui gravant la veu dels alumnes o bé escrivint el que volem que digui. Podem triar l’idioma de conversa (anglès, català, castellà…), l’eina també permet aplicar efectes especials a la veu (eco, reverberació, accelerat, metàl·lic…). Si opteu per teclejar el missatge,  potser us trobareu que els “oradors” canvien la fonètica d’algunes vocals. Una petita trampa per corregir aquesta disfunció és posar un accent (obert o tancat, segons correspongui) a una vocal que no li pertocaria.  
 
Si volem, podem incloure el nostre Voki a un bloc, a una pàgina web o bé enviar-lo per correu electrònic. També és un recurs molt interessant a utilitzar en les aules d’acollida, per fer parlar a l’alumnat nouvingut. És totalment gratuït, però requereix estar registrat.

One thought on “Conversa amb el Voki

  1. Pingback: FÒRUM SIÓ » Blog Archive » Sessió 1. 30/10/12

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *