XIII Trobada de Corals d’Educació Infantil i Primària

Aquest curs 2014-2015, el Departament d’Ensenyament convoca la XIII Trobada de Corals d’Educació Infantil i Primària, amb l’objectiu de potenciar i difondre l’educació musical que estan duent a terme molts mestres a les nostres escoles.

Enguany s’emmarcarà dins els actes de la commemoració del 25è aniversari de la Convenció dels Drets dels infants. Podeu consultar el materail didàctic:

– Aquest document del Parlament de Catalunya és sobre Els drets dels infants, amb propostes de treball concretes. http://www.parlament.cat/activitat/cataleg/QP6.pdf

– La Fundació Save the children és la que ha fet la cançó que es cantà a la Trobada. POdeu consultar el material didàctic:
. Versions de la Convenció sobre els Drets dels Infants adaptades a diferents edats.
http://www.savethechildren.es/ver_doc.php?id=87
. Versió íntegra de la Convenció sobre els Drets dels infants.
http://www.savethechildren.es/ver_doc.php?id=80

Amb les trobades es facilita l’actuació pública de les corals de les escoles, proporcionant un espai on es visualitza el treball dut a terme durant el curs. També es facilita que l’alumnat conegui molts altres nens i nenes de Catalunya que com a ells els hi agrada cantar. I que sigui un espai on fer música junts compartint les emocions.

La Trobada de Corals d’Educació Infantil i Primària és una activitat organitzada des del Servei d’Ordenació dels Ensenyaments de Règim Especial que està descentralitzada als diferents Serveis Territorials, els quals fixen les poblacions, llocs i dies on es realitza la seva trobada, que normalment es duu a terme el mes d’abril o maig.

Enllaç inscripció: fins al 21 de novembre.

Repertori:

·         Montanyes araneses. Imne dera Val d’Aran.

·         I tant de bo. Stefanie Ringes. Himne dels drets dels infants.

                       Partitura d’acompanyament

                       Midi d’acompanyament

·         El cant per a les Trobades de Primària. Lletra: Esther Serrat. Música: Constantí Sotelo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *