Erasmus+

El Parlament Europeu posa en marxa el programa Erasmus+, del 2014 al 2020. Aquest nou programa forma part de l’estratègia Europa 2020 en Educació, Formació i  Rethinking, en tots els nivells: escolar, formació professional, ensenyament superior i formació de persones adultes.

Erasmus+ inclou els programes existents fins ara de Programa d’Aprenentatge Permanent i els programes d’educació superior internacional: Mundus, Tempus, ALFA, Edulink i programes bilaterals, a més del Programa Joventut en Acció.

Recordeu que el termini de presentació de candidatures és:

KA1-  Mobilitat per a l’aprenentatge (per a tot el professorat i alumnat de CFGS i Universitari), el 17 de març de 2014, a les 12 del migdia.

KA2- Cooperació per a la innovació i bones pràctiques. (Centres de Primària, Secundària, ……), el 30 d’abril de 2014, a les 12h del migdia.

Presentació del programa

Informació pràctica

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *