Voltem pel món. 2011-2012

Des del 24 d’octubre fins al 12 de novembre podeu formalitzar la inscripció al projecte Voltem pel món, adreçat a l’alumnat nouvingut dels centres de primària i secundària. A partir de la interpretació de textos audiovisuals i escrits de diferents tipologies textuals, els alumnes fan activitats col·laboratives de comprensió, de construcció de textos, de recerca i elaboració d’informació i de coneixement de l’entorn. L’aula virtual i les TAC s’utilitzen com instruments d’accés a la informació i de construcció del coneixement. L’alumnat utilitza com a base de la major part de les activitats els textos escrits i orals del llibre MOSAIC de l’Editorial Castellnou.

Animeu-vos i participeu-hi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *