03.- El “Talent Cooppel” una iniciativa única a més de l’estímul de l’èxit escolar, combina els temps de Família, de Civisme i de Voluntariat amb conciliació amb el temps de Treball Laboral.-

Set cooperants honorífics visibles

Ja som quasi 2000 cooperants sols de registrats. De les persones cooperants tenim una presidència honorífica visible, ja que tots els nostres cooperants són honorífics.

1.- Arcadi Oliveres, catedràtic d’economia. Presidí la tesi servei lliure sobre el Talent Cooppel a la sala de graus del Campus Catalunya de la URV, el 29-X-12 i inagurar la federació Cooppel a Tarragona el 22-05-13.

 foto de Josep Maria Ferran Torrent.

2.- Josep Sanchez Cervelló, degà de la Facultat de Lletres de la URV. Va permetre el Talent Cooppel a les aules i va presidir el dia 29-10-12 la presentació de la tesis servei lliure Talent Cooppel a la sala de graus del Campus Catalunya de la URV.

 3.- Neus Lorenzo Galés, excap de llengües del Departament d’Ensenyament, actualment inspectora d’educació de Barcelona. Dona el seu suport moral en l’aplicació dels Talents Cooppel en general i en més concret en l’aplicació de l’aprenentatge lúdic de les llengües en família.

Antoni Coll

4.- Antoni Coll i Gilabert, periodista i president de la Fundació Bonanit de Tarragona.

5.- Felícisimo Valbuena de la Fuente. Comparteix amb els Talents Cooppel com una eina per aprendre i aplicar l’Anàlisi Transaccional en la vida de cada dia. Dona suport a la “Causa” en el darrer congrés internacional de psicologia celebrat a Madrid en el 2014 i l’acte de presentació de la Causa Cooppel a Madrid el passat dia 01 de juny de 2017.

foto de Josep Maria Ferran Torrent.

7.- Jordi Freixa Querol, foto superior esquerra, cantant des dels 7 anys. Fotograf digital d’art sobre el patrimoni de la humanitat Tarraco i escriptor. Impulsor del projecte “Ànec Verd i Jordi Català”. Promotor i protector de la “Causa” i com president de l’Ateneu de Tarragona, ens ha facilitat la seva seu fins l’any 2017. Gràcies a ell la “Federació Talent Cooppel” tenim la seu social a l’Ateneu de Tarragona.

Aquesta llista és oberta amb data d’avui  12-03-16 de 2.112 cooperants registrats. Es calcula més de 5000 cooperants no registrats i no visibles.

La Causa Cooppel també fomenta projectes de servei comunitari, de treballs de recerca i d’investigació psicosocial, de pràcticum i de recerca  universitària, de voluntariat social i d’aprenentatge servei

Temps d’oci (F*C*V) == Temps de negoci TL 

En el creixement econòmic, social, educatiu i cultural hi ha una relació entre els temps d’oci i els temps de negoci (laboral, domèstic, cívic i voluntariat)

El Cooppel és un regulador dels temps per la seva complementarietat en els diversos contextors i entorns.

      

“Jo sense sol i tu sense talent cooperatiu, els dos no valem res” Ara tens el rellotge “Talent Cooppel” que marca el talent cooperatiu personalitzat.

Cooppel

Author: Cooppel

Tot sobre els Talents Cooppel. Nucli central de la pràctica creativa i cooperativa. Els aprenentatges segons la seva contextualització, la seva constructivitat i la seva cooperació, amb el suport dels treballs en xarxes i de les tècniques d'aprenentatges cooperatius aplicades en el territori en aprenentatge servei voluntari social de Reus, el Camp de Tarragona, el Priorat i la Ribera d'Ebre (RECTEPRE)