05.-Ara pots col.laborar a favor de la “Causa Talent Cooppel per la Pau, Nacions Unides, 2022.-

Com?   Ara en quatre estratègies a favor del teu talent i del teu talent cooperatiu:

1.- Ara tens al teu abast informació i ocasions de vivències per a conèixer el talent cooperatiu que tothom tenim i que estem cridats a millorar-lo en la vida. El “Talent Cooppel” és l’eina per aconseguir incrementar el teu i el nostre talent cooperatiu com un joc de categoria esportiva/olímpica/lliure i responsable.

2.- Promou actes culturals públics.

3.- Participa en espais de suport formatiu OASIS (Observatori de l’Aprenentatge Sobirà Independitzant-se dels Suports).

4.- Signa a favor de la “Causa Talent Cooppel per la Pau, Nacions Unides, 2022, per a presentar-la a premis i a reconeixements honorífics en el seu full de serveis com el seu full de ruta que és per abans de 2022, el reconeixement del “Talent Cooppel” com a patrimoni immaterial de la Humanitat per la UNESCO i la declaració de Dia Internacional Talent Cooppel en la Cooperació Educativa Ciutadana Local en el suport a les persones i a les famílies per les Nacions Unides.

Sol.licita més informació sense cap compromís:

Tel. Núm. 619 79 39 69

Correu electrònic: info@cooppel.org

Facebook del seu decisiòleg:  https://www.facebook.com/josepmaria.ferrantorrent

Cooppel

Author: Cooppel

Tot sobre els Talents Cooppel. Nucli central de la pràctica creativa i cooperativa. Els aprenentatges segons la seva contextualització, la seva constructivitat i la seva cooperació, amb el suport dels treballs en xarxes i de les tècniques d'aprenentatges cooperatius aplicades en el territori en aprenentatge servei voluntari social de Reus, el Camp de Tarragona, el Priorat i la Ribera d'Ebre (RECTEPRE)