02.- Ara ja pots crear el teu joc meravellós amb la teva pròpia ment.-

 

Cooppel per l’Èxit Escolar i Social.-Ara amb el teu propi talent pots crear els teus suports cognitius personalitzats i entrenar-te amb els punts forts els teus punts dèbils del teu èxit personal.-

Construir jocs per a practicar l’entrenament lúdic en els esquemes mentals que tens més dificultats per a ser més competent.

Això val la pena la dedicació plena d’una associació i de l’organització d’una federació de persones, equips i clubs que tenen per objectiu canviar el món fent aprenentatges cooperatius i amb apostes d’ajuda als demés.

Podem recordar mètodes, experiències i didàctiques però com la música el que compta no són les partitures escrites sinó les vivències de l’aquí i l’ara de l’aprenentatge personalitzat on les persones en són les protagonistes. Conclusió de la trobada per a la reflexió de la personalització dels aprenentatges del Consell Escolar de Catalunya a Salou, 18 d’octubre de 2014.-

A què esperes?

Vine a conèixer, aprèn i fitxa per la Federació Cooppel. És especialitzada en l’Aprenentatge Comunicatiu, Creatiu i Cooperatiu Personalitzat.

Tens preguntes. Tenim respostes  a      info@cooppel.org

Tres raons per què tu donis el teu suport a l’Honoris Causa Cooppel per la Pau 2022

1.- La primera iniciativa que reivindica l’atenció social a l’aprenentatge personalitzat i cooperatiu que consisteix en la exhibició pública de jugades i produccions Cooppel. En la pràctica de jocs de taula i de taulers Cooppel. Pensa que la cooperació i la personalització de l’aprenentatge són claus per a la nostra supervivència i per a l’èxit personal i col·lectiu.

2.- Com més es jugui al Cooppel més es sembra la Pau. Saps per què? Amb el Cooppel.jocs tu construeixes els teus suports cognitius personalitzats dins del marc del diàleg interactiu. La Pau és possible quan hi ha un seny de justícia i de diàleg entre iguals.

3.- Com més reflexió cultural hagi sobre què i com aprenem, què i com decidim, més ferms serem en la nostra pràctica de la llibertat i de la responsibilitat amb nosaltres mateixos, en el nivell local i el nivell mundial.

Petites gotes fan la mar de les aspiracions per un món millor.

Juga i sembra, posa la teva gota a l’esperança de tot el món

 

Cooppel

Author: Cooppel

Tot sobre els Talents Cooppel. Nucli central de la pràctica creativa i cooperativa. Els aprenentatges segons la seva contextualització, la seva constructivitat i la seva cooperació, amb el suport dels treballs en xarxes i de les tècniques d'aprenentatges cooperatius aplicades en el territori en aprenentatge servei voluntari social de Reus, el Camp de Tarragona, el Priorat i la Ribera d'Ebre (RECTEPRE)