15.- Presentació del Cooppel en una associació i constitució de la Cooppel Federal o federació Cooppel.-

 

Hem tingut moments molt emocionats i significatius:

Dia 29 d’octubre de 2012. El Dr. Arcadi Oliveres i el Dr. Josep Sànchez Cervelló presideixen d’honor la presentació de la primera tesi servei a la URV. Sala de Graus del Campus Catalunya. Es va presentar la tesi sobre el +3B basat en la dinàmica mental creativa de jocs cooperatius per aprendre sol/a, amb ajuda i en cooperació. Aquesta dinàmica aplicada en certs continguts i combinada amb exercicis físics i corporals ha resultat el Cooppel.

À.N.i.M.S. dels Talents Cooppel.-

22 de maig de 2013. El Dr. Arcadi Oliveres presideix d’honor i dona suport moral a la constitució de la Federació de 3B.Clubs de Cooppel, amb seu a l’Ateneu de Tarragona

 

Acte de presentació del Cooppel el passat dia 07 d’octubre de 2013 a l’Ateneu de Tarragona i acte del conveni de col·laboració entre Ceradai i l’Ateneu fins el 2017 en impulsar de forma conjunta el Cooppel al servei de la ciutat.

Constitució del comitè executiu de la primera Cooppel Federal (abans denominada 3B.Federació de 3B.Clubs de Cooppel).

 

La campanya pública d’interès social de difusió del Cooppel és Cooperis  www.cooperis.cat

L’Ateneu de Tarragona és la seu provisional de la Cooppel Federal (Federació Cooppel de l’Associació de Clubs Talents Cooppe)

El 05 de novembre de 2004 celebràrem els XV anys de l’agenda pública de Ceradai en motiu del premi iberoamericà:

Cooppel

Author: Cooppel

Tot sobre els Talents Cooppel. Nucli central de la pràctica creativa i cooperativa. Els aprenentatges segons la seva contextualització, la seva constructivitat i la seva cooperació, amb el suport dels treballs en xarxes i de les tècniques d'aprenentatges cooperatius aplicades en el territori en aprenentatge servei voluntari social de Reus, el Camp de Tarragona, el Priorat i la Ribera d'Ebre (RECTEPRE)