Materials I

Orientacions per a l’educació afectivosexual.

L’ Associació / CJAS

Material elaborat per l’Associació Drets Sexuals i Reproductius i el Centre Jove d’Atenció a les Sexualitats, per al programa Coeduca’t del Departament d’Educació.

El material presenta un itinerari formatiu  que va des del segon cicle d’educació infantil fins a quart d’educació secundària obligatòria, amb orientacions, activitats i recursos sobre educació afectivosexual.

 

 

 

 

 

 

 

← Article previ

Article següent →

2 Comentaris

 1. Sílvia Ibernón

  Bona tarda,
  estic interessada en materials, recursos i unitats didàctiques sobre la coeducació, perspectiva de gènere i educació afectivosexual al 2on cicle d’EDUCACIÓ INFANTIL i em costa veure-ho ja que majoritàriament hi ha material de primària i ESO. Em podrieu indicar?
  moltes gràcies,
  Sílvia Ibernón

 2. Pilar Badenas Navarro

  Bon dia Sílvia!
  T’indiquem el que pots trobar d’educació infantil i a on, dins del bloc.
  -En el calaix que diu “Qüestiona’t'” trobaràs un document amb preguntes especialment lligades al currículum del segon cicle d’educació infantil. Són preguntes que poden servir per replantejar la pròpia pràctica i per tant els processos d’aprenentatge, relacionades amb totes les capacitats del currículum.
  -En el calaix: “Materials I” trobaràs un quadrat lila on hi ha tot l’itinerari d’educació afectivosexual dissenyat pel 2n cicle d’EI. A din,s a part d’una explicació dels eixos que conformen l’educació afectivosexual, hi ha les idees claus perquè la mestra o el mestre pugui acompanyar aquest itinerari, els continguts fonamentals a treballar, una activitat de mostra i un banc de recursos especialment pensat per infantil.
  -En el calaix “Materials II” en breu (s’està acabant de preparar) trobaràs recursos audiovisuals (anuncis, pel·lícules, curts, etc) amb les orientacions didàctiques corresponents per poder-ho aplicar a infantil.
  -En el calaix “Materials III”. Dins del bloc tens tot un apartat d’educació infantil per començar a treballar el tema dels drets dels infants amb una mirada coeducativa.
  Moltes gràcies!

Deixa un comentari