Coeducació audiovisual. Drac Màgic 

 Material elaborat per l’associació Drac Màgic, per al programa Coeduca’t del Departament d’Educació.
El recurs pedagògic: Coeducació i cultural audiovisual està pensat perquè a través d’un conjunt de càpsules formatives, els i les mestres duguin a terme activitats coeducatives a l’aula, amb l’objectiu d’oferir eines pròpies de l’educació audiovisual amb perspectiva de gènere per al foment d’una mirada crítica, activa i lliure d’estereotips de gènere i per a un abordatge integral de la coeducació.
El material està format per 4 càpsules formatives per a cada cicle educatiu: segon cicle d’educació infantil,  cicle inicial, mitjà i superior d’educació primària,  i educació secundària.
Les càpsules estan previstes per a ser dinamitzades en 1 o 2 hores en funció dels continguts. Cada unitat s’inicia amb un breu marc teòric per facilitar el context a les persones formadores a l’hora d’abordar la dinamització a l’aula. I cada càpsula proporciona materials d’anàlisi, com ara fragments de pel·lícules, publicitat, fotografies, cançons, etc,  per a oferir-los com a material de treball, tot proposant una dinàmica per a l’aplicació educativa i suggerint algunes indicacions que en facilitin la interpretació.

Accés al material