Els clàssics sempre tornem!

Sempre es torna als orígens i els nostres són Grècia i Roma. Avui mateix, el CaixaForum comença una exposició de temàtica clàssica que estarà oberta entre el 28 de febrer i el 15 de juny. L’exposició es titula “Mediterrani. Del mite a la raó” i estarà acompanyada de diverses xerrades i conferències.

Us deixo l’enllaç  i l’explicació en pdf: CaixaForum-Mediterrani.

Molt recomanables per a qualsevol que tingui interès en el món clàssic i sobretot per als alumnes de Batxillerat que tinguin pensat fer un treball de recerca sobre aquesta matèria.

Ja direu què us sembla!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Els clàssics sempre tornem!

  1. ramonmenac diu:

    Salve!
    Penso que aquest exercici m’ha servit molt per aprendre més paraules en llatí i per començar a saber traduir frases de Català a LLatí, aquesta a sigut una activivtat nova que no havíem fet mai i crec que ha sigut una bona idea perquè és un exercici molt pràctic a part de ser molt educatiu i on és poden aprendre noves coses. l’Objectiu era poder fer unes quantes frases senzilles però correctes i traduir-les en LLatí i crec que molt de nosaltres ho em aconseguit, la decoració també ha ajudat a que quedés un bon treball.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *