El meu mite d’Heracles

Hola, sóc Ton Ripoll de l’Ins de Santpedor. Estudio grec i llatí perquè vull fer periodisme . He descobert aquest curs les clàssiques, ja que al meu institut no fem ni llatí de 4t d’ESO ni cap optativa que en  faci referència . De les dues llengües, la que més m’agrada és el grec, suposo que per la mitologia. Us presento la presentació d’Heracles, un mite espectacular i que a mi em va agradar molt i a la vegada em va sorprendre ,perquè jo tenia en ment la pel·lícula de dibuixos animats i el mite és molt diferent en molts aspectes.  Del mite he fet la presentació, però, a més ,una exposició oral pels meus companys de llatí i ara la faré també pels alumnes de 3r d’ESO. Em farà molta vergonya, però la Rocío m’ha dit que només seran deu minuts !!! Espero que us agradi.  

Ton Ripoll, 1r Batx. A Ins d’Auro de Santpedor

Hola, Ton!

Aquest article ha estat publicat en Grec, Mitologia. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a El meu mite d’Heracles

  1. MAURICI TARRAGO ANTONI diu:

    Hola, Ton!

    Estem molt contents de rebre una aportació des d’un altre INS i en honor teu tenim una nova entrada.

    Fins la propera,

    Maurici

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *