Hèrcules, l’origen de la llegenda

Els càssics sempre tornen, sobretot al cinema!

No entrarem en discussió de si aquesta tornada era necessària o no o bé si millora les versions anteriors però el cert és que Hèrcules (Hèracles!) ha tornat a tornar.

Us passo el tràiler oficial de la pel·lícula a Youtube:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hUF3Kohdmvc[/youtube]

així com la seva pàgina web oficial:

http://www.hercules-lapelicula.es/

A més, aquí teniu tres valoracions de crítics de cine a veure amb qui us poseu d’acord:

“Ajústate el cinto, cálzate las sandalias y embadúrnate de aceite las abdominales, porque aquí viene otra interminable mezcolanza mítica de efectos especiales con mucho más dinero que cerebro (…) Puntuación: ★★ (sobre 5)” Tom Huddleston: Time Out crítica negativa

“Brett Ratner y Dwayne Johnson se comprometen a entretenerte – ni más ni menos. Y es exactamente lo que hacen (…) Puede que no sea ‘Conan el Bárbaro’ (1982), pero es ciertamente muy superior a ‘Conan el Bárbaro’ (2011) (…) Puntuación: ★★★ (sobre 5)”
Dan Jolin: Empire crítica neutral

“Una película de aventuras a la antigua, sólidamente entretenida y rodada a lo grande, que hace algo que ninguna película de Hércules había hecho antes: ajusta al mítico hijo de Zeus a la talla humana” external-link
Scott Foundas: Variety crítica positiva

Tasca voluntària: veure la pel·lícula i deixar un comentari crític (positiu o negatiu) i una comparació amb el mite (el mite “oficial” el podeu consultar aquí http://www.xtec.cat/~sgiralt/labyrinthus/mites/heracles.htm)

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *