ELFILM FINAL: EL PROCÉS (2)

Cerca de localitzacions: de cara a crear el nostre personatge i la nostra història vam fotografiar possibles localitzacions que ens donessin pistes i inspiració. Havíem de buscar una porta, un replà, els voltants de la vivenda,…

El nostre personatge (resum): un nen de 12 anys, despistat i desordenat, sensible, intel·ligent, sol mantenir calma i tranquil·litat però fins a cert punt, quan està nerviós mou el peu contra el terra. Està vivint un moment bo ja que s’està guanyant la confiança dels pares després de molts mesos de mala relació donat el seu desordre i mala organització en general. També està millorant, per la mateixa raó, la relació amb els companys.

Sinopsi de la nostra història (no la desvetllem tota): El protagonista torna del cole alegre.  Arriba a la porta de casa i veu que no porta les claus. Fa diverses coses per a que l’obrin però perd la paciència i intenta obrir la porta amb un compàs, seu, pensa, està nerviós, pica amb el peu, passen cotxes, la llum del dia va canviant, passa el temps,… S’aixeca, no sap ben bé perquè ni per buscar què. Recull tot i va a fer una volta. Va xiulant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *