RODATGE DE LA PRÀCTICA CENTRAL

Ja amb la planificació clara, i durant dos matins i una tarda, vam fer els tres rodatges on cadascú va anar fent de director/a o ajudant, so, script o claqueta. A banda, l’actriu. Abans del rodatge fèiem una reunió amb la Raquel i el Jordi o la Sandra per tal de tenir clar què anàvem a fer i com.

2 thoughts on “RODATGE DE LA PRÀCTICA CENTRAL

 1. Goretti

  M’agrada mirar com us aneu endinsant en el mon del cinema. Veig que feu molt treball de grup i tinc la sensació de que us divertiu molt. I encara que tinc ganes de veure el resultat final, m’agrada anar poc a poc i veure tots els passos que aneu fent. Felicitats, quina enveja !!!!
  Goretti

  Reply
 2. Namrud Busquet

  Hola a tots i a totes aquestes pràqutiques centrals són molt xules, l’escrit de la primera persona sembla poetica i per a mi sona bé.
  FELICITATS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SEGUIU AIXÍ

  Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *