MUNTADA I ESTRENADA LA PRÀCTICA CENTRAL

Durant uns dies, i en petits grups hem anat passant per l’ordinador per muntar les pràctiques. Hem vist la importància que té cada pla, que hi ha maneres diferents de fer-ho amb els mateixos plans i que el so s’ha de treballar molt bé. Estem molt satisfets dels resultats perquè hem treballat molt per arribar-hi. Ja els podeu veure!!

 

2 thoughts on “MUNTADA I ESTRENADA LA PRÀCTICA CENTRAL

 1. Anna Jordana

  6è! Felicitats per la feina feta!
  M’han agradat molt les tres pràctiques. Pel que he vist i pel que em comenta el Pau em sembla que esteu aprenent moltes coses i molt interessants d’aquest món fascinant del cinema, i això és xulíssim!

  Reply
 2. goretti

  M’agraden els vostres videos, son molt intimistes. Us faig una pregunta, per que les protagonistes sempre són nenes?
  Bona feina.
  Goretti

  Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *