PREPARANT LA PRÀCTICA CENTRAL 2a PART: MIRADES

A la següent sessió vam crear el nostre personatge de qui vam descriure moltes coses, escrivim aquí les més importants:

Es diu Júlia, té 12 anys i té una germana de 21 amb qui s’entén molt bé. Es tanquen a l’habitació quasi cada dia i s’ho expliquen tot, tot, tot. Però fa un parell de dies que ha marxat d’Erasmus i, en la seva sol·litud, la Júlia entra a l’habitacio de la germana, buida, i decideix fer o posar-se alguna cosa de la germana per tenir-la ben present (una samarreta que li va gran, unes sabates d’adult,…) Els companys li criticaran molt.

A partir d’aquí hem fet tres grups i cadascun farà una planificació, rodatge i muntatge diferent. El primer treballarà les mirades, el segon el canvi d’escala de pla i el tercer el món interposat.

Grup 1 Mirades (Carla, Tere, Lara, Lluís, Livia i Eulàlia)

-Pla General a través del vidre de la classe dels petits. Es veu com uns nens juguen a la terrassa. Atenció als reflexes.

-Pla Mig del personatge mirant a l’exterior a través del vidre. Obre la porta i camina fins a sortir per esquerre de càmera. Atenció als reflexos.

-Pla Mig panoràmica seguint el personatge que creua la terrassa per entremig dels nens que juguen. Òptica teleobjectiu. Atenció a la tria de l’enfocament.

-Pla General del paissatge buit que ella està mirant. Possibilitat de sobreexposar al final del pla.

So: So dels nens jugant des de dins fins que s’obre la porta i es fa molt més present. Contrasta amb l’aïllament del personatge.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *