Els nostres minuts…….

Aquí hi ha els nostres projectes i les primeres idees unes més pensades que les altres, però crec que ens en sortirem……

TOMÂS

” Cartes i Vidres”   A la plaça de la biblioteca  és un bon lloc dons es veura el carrer, les botigues, el carter i el neteja vidres.El pla seria sencer, hi ha dos oficis, el carter porta el carreti el neteja vidres mou les mans.Lloc de la camara: al costat el Banc de Sabadell a les 10.45 i el so del carret.mtomas

XAVIER

 M’he proposat gravar els paletes com treballen i carregen les pedres al camió això ho faria amb un pla general per que es vegi el local on treballen.El títol podria ser : “Destrucció i Reforma”Filmaré des de la plaça en front el cinema. L’hora pot anar des de les 8  del mati fins la 1 i de les 3 fens les 5 de la tarda.Posaria musica de fons dons el soroll de les maquines es molt desagradable.m. xavier

PAU PUJOL

 La biblioteca plena de gent llegint i que canvien de llibre. Vull enquadrar una taula i una prestatgeria.”Minut Lector” filmaria a la sala dels diaris i hauria de ser a partir del les 3 /4 de 4 de la tarda que és quan obren la biblioteca. A la biblioteca no hi ha soroll.

GLÒRIA

“CORRENT PER L’IES CAN PUIG” Lloc: Sortida per la porta del pati d’on surten a córrer pel voltant. Faré un contrapicat que es vegin les cames en primer pla i com s’allunyen pel la vorera del carrer., es veuran d’esquena.Serà un bon dia el divendres 14 de novembre a 2/4 de 10 o bé a les 12.Quan sàpiga l’hora haig de trucar a la professora.El soroll de la gent que parla entre ells ,les passes .Per sentir millor les passes es pot posar una planxa de ferro o bé una fusta i el micro a prop i així es sentirà un soroll diferent cada vegada que un alumne passi per sobre.                                                        m glòria

AINA

Entrada a la llar d’infants el cargol a les 9 del mati. Filmaria des del carrer de cara a l’entrada També podria filmar a les 3 de la tarda.M’agradaria que el soroll fos els dels nens i algun cotxe.

PAU MONROY

Creuament pel pas de vianants dons hi ha molt de moviment i es veu fens molt lluny.Espero que passi algú caminantEs podria dir “ La carretera en un minut”El lloc serà la carretera davant l’escola i el so el natural.m. pau m.

CARLES 

“Sortida de la fàbrica Giravi”. M’agradaria que es veies la porta i els treballadors com surten.Hem situaré a l’esquerra del pont a les 2 del migdia que es sentin el soroll dels cotxes.m.Carles

CHRISTIAN

“Minut del cotxe”Em proposo fer la mateixa impressió que el minut del tren .Es veuran els cotxes i el camí .També es veura el cartell on posa Ribes.Es sentirà el soroll dels cotxes,motos,……m.christian

MIGUEL  

                                       m.miguel

2 Respostes a “Els nostres minuts…….”

  1. Pol Diu:

    Hola! Dibuixeu molt bé. Sou molt originals ja que sou gairebé els únics que heu fet dibuixos en comptes de fotografies. Espero veure nous dibuixos o fotografies vostres.

    Fins aviat!

    IES Costa i Llobera

  2. Pau Pujol Diu:

    al final ens ha quedat super be!!!!

Deixa una resposta