fem de cineastes

Vaig aprendre a fer un treball en equip i com fer servir la càmera, l’ equip de so…

Quant feia de directora em sentia emocionada perquè mai havia fet aquest curs de cinema.

Aina Català

El meu minut: MINUT LECTOR.

En cinema en curs ara em fet la filmació dels minuts Lumieré. Ens ho em passat molt bé. Jo he fet el meu minut, que és diu “minut lector”. Ho he fet a la biblioteca de Ribes, amb la gent llegint llibres o feinejant al portàtil. Volia un minut amb gent mirant llibres, buscant revistes i consultant al portàtil, però hem va quedar massa estàtic. Ha estat molt difícil poder captar moviment, ja que quan estàvem preparant l’equip de cinema va començar a entrar gent i hi havia molt moviment, però quan vam començar a gravar va desaparèixer per total el moviment.

Per a mi ha estat fascinant fer de director. He aprés molt sobre el funcionament d’una càmera.

PAU PUJOL

Una resposta a “fem de cineastes”

  1. Tomâs Diu:

    molt bo el text

Deixa una resposta