Pràctica central

 Pràctica central Grup A1: Filmat per:   Aina, Bruna, Glòria, Jaume, Miguel i Pau.Muntat per: Aina, Glòria, Miguel i Pau.[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/YuiRYWk2s6w" width="320" height="240" wmode="transparent" /]Filmat per:   Aina, Bruna, Glòria, Jaume, Miguel i Pau.Muntat per: Bruna i Jaume.[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/ZfjN-ilkVvg" width="320" height="240" wmode="transparent" /]Pràctica central Grup A2: Filmat per:   Clara, Christian, Diego, Júlia, Pau, Tomàs i Xavier.Muntat per: Christian, Pau, Tomàs i Xavier.[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/dxbEJNaLU1M" width="320" height="240" wmode="transparent" /]Filmat per:   Clara, Christian, Diego, Júlia, Pau, Tomàs i Xavier.Muntat per: Diego, Clara i Júlia.[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/tMAKljtjssk" width="320" height="240" wmode="transparent" /]Ja hem planificat la pràctica central. Els grups A1 i A2 treballaran sobre una espera a la parada de l’autobús.

A1: Espera a la parada del bus de la Plaça dels ànecs.

Arriba la Glòria a la parada del bus. Està alegre i ho mostrem amb colors vermell, groc, taronja i, sobretot, verd. Després fem un pla general, ella està escoltant música i mira la gent del seu voltant (taronja). Després es comença a fixar en els cotxes que passen, l parc, la gent i els colors comencen a ser menys alegres: grisos, blancs… Al final, la Glòria mostra la caixa de bombons (que serà de color groc o vermell). Les músiques poden anar canviant i així entendrem que fa estona que s’espera.

A2: Espera a la parada del bus de la Plaça Catalunya.

El Tomàs es mossega les ungles i també mou les cames. Està escoltant música. Enretira la motxila cap a un costat (segueix sonant música). Sona el mòvil i es veu la tapa. Amb un pla general veurem la parada del bus. El Tomàs es posa a menjar un croissant. Arriba l’autobús. Ell anirà vestit de negre. Principalment hi haurà colors foscos que contrasten amb el verd de les plantes de fons.planificant01.jpg