Imatges de consumisme

Podria pendre imatges de tot el moviment de masses de consumidors que creen les rebaixes postnadalenques. Segurament la localitzacio es trobara pel centre de Barcelona. Habia pensat fer fotos sobre de les 17:00 fins a les 21:00. Penso colcar la camara en llocs elevats, amb un temps d’exposició llarg perque prengui tota l’estela que deixa la gent en el moviment frenetic d’un dia de rebaixes.

Una resposta a “Imatges de consumisme”

  1. miquel àngel Diu:

    La veritat és que la idea de la llarga exposició en llocs públics ha estat treballada moltes vegades i en molts llocs. Però en un procés d’aprenentatge sempre és interessant tornar-ho a fer. Enfrontar-se un mateix a les dificultats que comporta.

    Prova-ho i tracta d’aporta-hi un punt de vista nou.

Deixa una resposta