Rodatges dels films finals

Entre el 15 d’abril i el 7 de maig es porten a terme els rodatges dels films finals dels quinze tallers de Cinema en curs. Als blocs podreu seguir el treball de cada taller!

Als blocs de l’Escola de Bordils, l’Escola Cervantes, l’Escola Els Xiprers, l’Escola de Riera de Ribes, l’Institut Alexandre Galí, l’Institut Castell d’Estela i l’Institut Fort Pius es poden veure les fotografies del rodatge. I també es pot seguir la preparació dels films de l’Escola de Bordils, l’Escola Cervantes, l’Escola Riera de Ribes i l’Institut Sobrequés. Després de l’estrena a la sala, les pel·lícules s’estrenaran als blocs!

riera_ribes_film_finalriera_ribes_film_finalfort_pius_film_finalespronceda_film_finalles-corts_film_finalmestre_morera-film_finalbordils_film_finalcervantes_film_finacinemaencurs_castelletcomtes_film_finalbellvitge_film_finalcastell_estela_film_finalcinemaencurs_bordils_film_finalespronceda_film_finalsobreques_film_final-4badalona-nou-film-final3alexandre-gali_film-final-017xiprers_film_final

Una resposta a “Rodatges dels films finals”

 1. Anna Piñero Diu:

  Benvolguts i benvolgudes,

  Ens plau comunicar-vos que hem triat el vostre bloc com a Bloc de la setmana. El podreu veure la setmana del 26 d’abril al 2 de maig a l’espai de XTEC Blocs. (http://blocs.xtec.cat/)
  Us felicitem per la feina realitzada i us convidem a seguir treballant en un projecte modèlic per a altres centres.
  Salutacions cordials

  Anna Piñero i Prat
  Administradora de XTECBlocs

Deixa una resposta