Making of fotogràfic i peça de cloenda

A continuació podeu veure el making of fotogràfic dels quinze tallers de l’edició 2009-2010 de Cinema en curs i el film de cloenda “un any de cinema en curs”, presentat a les projeccions dels films finals els dies 27 de maig i 1 de juny amb música en directe de Bernat Font.

11 Respostes a “Making of fotogràfic i peça de cloenda”

 1. Valentina Diu:

  Quan de temps a passat!!!
  Ja gaire bé hem acabat Cinema en Curs.
  Veure aquest videos em fan recurda coses super maques i extraordinaries.
  Es una passada perque al primer tots surtem molts concentrats amb la camera, i al sego alguns petits segons de algunes pràctiques. M’ encanta el só es super magic i plena de emocions i es com si fos una pel·lícula antiga i em fa recordar quan vam preparar el minuts Lumiere i visionavem alguns de ells, i encara no sabiem casi gaire del cinema però amb ganes.
  Tots dos estan supre macos i especial, mai oblidarem aquest projecte tan especial i que ara em fa somiar.

  Valentina CEIP Mestre Morera

 2. montse Diu:

  Al tornar a veure, i sentir!, la cloenda de les projeccions de Cinema en Curs, torno a pensar que cal felicitar a tots els que ho han fet possible. És emocionant pensar la gran quantitat de coses que han passat a cada taller, les descobertes que s’han fet, les dificultats, els encerts, els esforços, la il·lusió… Són uns minuts que resumeixen un treball molt llarg i intens. Moltes felicitats a tothom i endavant, que calen projectes com aquest i persones disposades a dur-los a terme!

 3. Olivia Diu:

  Quina força! Vaig disfrutar el dia de les projeccions i avui torno a recordar aquells moments.És un treball emocionant i fantàstic on tothom hi està representat amb uns bocins molt ben triats.Us torno a felicitar! M’encanta el Making off fotogràfic però la cloenda…no tinc paraules.
  Felicitats a tothom per la bona feina,per les ganes, la il.lusió i per saber compartir-ho!
  Fins aviat!
  Olivia

 4. valen Diu:

  Fins aviat Cinema en curs!!!

 5. Laia i Núria Diu:

  Hola Valentina!
  Fa molt que volíem deixar constància al bloc de la teva gran tasca aquest any, amb tants i tants comentaris i reflexions que han enriquit aquest espai d’intercanvi i també, ben segur, el treball de molts dels participants que han rebut els teus comentaris i entusiasme. Ja t’ho vam dir en persona, però volíem tornar-te a felicitar i a donar-te les gràcies. Per Cinema en curs el bloc és molt important i la teva participació aquest any ha estat meravellosa. Esperem retrobar-te al bloc del curs vinent; tot i no fer el taller, ben segur que podràs aportar moltes coses!
  Molt bon estiu i, com dius, fins aviat!
  Laia i Núria (cinema en curs)

 6. Marco Diu:

  Que recuerdos !!!!!!!!!!!!!!

 7. Mickey Diu:

  Your answer shows real intellgeince.

 8. laozauokdmv Diu:

  nzzK7Z phxrdyzmgnbj

 9. wzcefwtaqz Diu:

  OlleDZ , [url=http://izmmlychloak.com/]izmmlychloak[/url], [link=http://azelvypqnsam.com/]azelvypqnsam[/link], http://pmmmvwnpltwg.com/

 10. lfdgeuxd Diu:

  N6Cspo phjvmlmrcewi

 11. qcimopljdc Diu:

  Cmdt4I , [url=http://xnkkhgxbofky.com/]xnkkhgxbofky[/url], [link=http://wpgdkallgwca.com/]wpgdkallgwca[/link], http://bouhzmpuzkoi.com/

Deixa una resposta