Estrenes de les pràctiques centrals

Ja es poden veure als seus blocs les pràctiques centrals de l’Escola de Bordils, l”Escola Cervantes, l’Escola Comtes de Torregrossa, l’Escola Els Xiprers, l’Escola Espronceda, l’Escola Riera de Ribes, l’Institut Alexandre Galí, l’Institut Bellvitge, l’Institut Badalona Nou,  l’Institut Castellet, l’Institut Castell d’Estela, l’Institut Fort Pius i l’Institut Les Corts.

practica_central_castelletalexandre-gali_practica-centralxiprers_practica_centralcomtes-torregrossa_practica-centralriera_ribes_practica_centralcastell-destela_practica-centralespronceda_practica-centralcervantes_practica-centralpractica_central_fort_pius2bellvitge_practica-centralbadalona_nou_practica_centralles-corts_-practica-central3sobreques_practica-centralceip-mestre-morera_practica-central2bordils_practica_central

Una resposta a “Estrenes de les pràctiques centrals”

  1. sara Diu:

    Hola Bordils!!!
    Com esteu?
    No se si sabeu que els del colegi Mestre Morera anirem de colónies a visitar-vos, i jo tinc moltes ganes de coneixer-vos per poder passarm’ho bé.

    Sara del C.E.I.P. Mestre Morera

Deixa una resposta