RACÓ DE LECTURA

Aquí us deixem uns recursos per a gaudir de la lectura:
ELS CONTES DE L’ONA

Avui us portem una proposta molt i molt bonica, els CONTES DE L’ONA.

L’Anna i la Cristina Garcia i Galceran són les autores d’aquests contes, i amb comptat amb en Joan Turu, com a il·lustrador.

L’Anna va patir un ictus i, actualment, va en cadira de rodes. La seva intenció era donar visibilitat i normalitzar a les persones que com ella tenen alguna discapacitat. En el seu lloc web teniu tota la seva història, no deixeu de visitar-lo. Trobareu també informació d’on trobar els llibres.

Els seus contes parlen de valors com són el respecte, la igualtat, l’esforç, la solidaritat, l’autosuperació, la confiança, la valentia, la por, l’amistat, l’empatia, l’autoestima,… Ensenyen a valorar el que tenim i a aprendre a superar els obstacles.

Al web de MARESIPARES.CAT, ens presentes als autors dels contes i ens fan un tastet dels contes que segur ens agradaran a petits i grans.

Gràcies a tots i totes per compartir!

MY NICE BOOK… LECTURES EN CATALÀ

L’artista, il.lustradora i escriptora Núria Vives ens ofereix un recull de llibre al seu web MY NICE BOOKS, contes gratuïts en línia. Podeu trobar en diferents idiomes! És una bona oportunitat per a conèixer lectures noves i interessants. En algún cas, també per veure un presentació del mateix. Aquí us mostrem un tastet:

Són contes curtets i històries senzilles que podeu llegir sols, els més grans, i acompanyats per algú de la família els més petit. Tots en gaudireu, segur!

A la pàgina GAUDEIX DE LA LECTURA i els trobareu ja descarregats!

LECTURA SOLIDÀRIA… I DIVERTIDA!!!!

JUNTS A CASA! Els dies del coronavirus, el llibre solidari de L’Agus i els monstres. 

Al video s’explica que es pot fer una donació per col.laborar amb el projecte, des de l’escola ho hem fet, per tant aquí teniu el llibre per descarregar o fer la lectura online, endavant!!

Esperem gaudiu de l’aventura!!

WEB WEEBLEBOOKS

Al web Weeblebooks, posen a la nostra disposició molts llibres online de manera gratuïta. En podem trobar per a totes les edats i clasificats per temes, en diferents idiomes. Aquí us deixem l’enllaç directe als llibres en CATALÀ, que podem trobar en la mateixa.

LECTURES WEEBLEBOOKS EN CATALÀ

                

                                 

Esperem que us agradi.

 

 EDU365. CAT

Activitats de lectura de l’entorn EDU365.CAT. Podeu triar aquelles que us agradin i s’ajustin al vostre nivell.

Gaudiu!!!