Diada de Sant Jordi
Diumenge 22 d’abril
Organitzada per Associació de Dones i AMPA

A partir de les 11:00 del matí:

Venta de llibres, roses i punts de llibre (fets pels nens i nenes de l’escola) a la plaça

Sobre les 12:00 del migdia:

La Montse Font, més coneguda com la Fada Gina, pedagoga creadora de la Biblioteca de la Imaginació, educadora de la Pedagogia Waldorf a les escoles d’Alemanya, ens ve a visitar per contagir-nos a petits i grans de la seva màgia.
No us perdeu aquesta experiència ÚNICA!!!

El meu FAR de contes és un FAR d’il·lusions
 
 

A les 4:30 de la tarda i a la sala del casal: (durada aproximada 1 hora)

Vindrà a veure’ns un jove viatger, que ens explicarà a nens, pares, mares, padrins/es, tiets/es,… les seves experiències en punts molt dispars del món. De les diferents races, cultures i religions amb les que s’ha trobat i conviscut. De la motivació i empenta en fer allò que desitges. Tot explicat a través de fotografies i power points, de manera lúdica i divertida per als nens i nenes i per fomentar valors socials, culturals i humans. Serà molt interessant!!!

Tot seguit hi haurà coca i xocolata per berenar: preu 1 euro.

Col-labora Ajuntament de El Soleràs