Sembla increïble, però finalment s’ha aconseguit. La Barcelona World Race passarà pel Soleràs. Un dels seus navegants ens visitarà demà i ens explicarà un munt d’aventures, històries i coses interessants. Això si, no us penseu que portarà el vaixell eeeeee !
La Barcelona World Race és una competició de vela esportiva per a vaixells de dos tripulants que es disputarà cada quatre anys. La competició és organitzada per la Fundació per la Navegació Oceànica de Barcelona (FNOB) i OC Events i té com a punt de partida el port de Barcelona. La seva durada és de 3 mesos durant els quals els vaixells recorren una distància d’uns 46.300 quilòmetres pels diferents oceans i mars del món, sense escales. És oberta a vaixells de tipus IMOCA Open 60, monocascs de 18 metres.

De ben segur que serà una visita força interessant !

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sc3XStiRiWk[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AWnAHs6moNM&feature=related[/youtube]

Aquí teniu dos dels videos que ens permeten fer-nos una petita idea del que és aquesta carrera.

Pàgina oficial de la Barcelona World Race