Aquest any es tornarà a celebrar per cinquena vegada el Dia de la Ciència al Carrer a Lleida. La data prevista és el dissabte 28 de maig de 2011 i es farà, com sempre, als carrers que volten l’antic Hospital de Santa Maria, en ple centre comercial de la ciutat.

És una jornada festiva de divulgació de la ciència en la que participen nombrosos estudiants acompanyats dels seus profes a més de divulgadors i divulgadores de la ciència d’alt nivell. Les “paradetes” s’escampen per la zona comercial de la ciutat, de manera que el públic de la fira són tant les persones que van expressament, com l’alumnat dels centres participants i tots els ciutadans de Lleida que surten a comprar i/o passejar pel centre de la ciutat.

Encara que la mostra d’experiències científiques es realitza per la tarda, de 16 a 20 hores, també hi haurà altres visites i activitats relacionades amb la ciència al llarg del dia.

Així que ja sabeu, si aquest dissabte esteu avorrits podeu anar amb tota la familia a veure quines novetats i experiències científiques han fet alguns dels estudiants de les terres de Lleida