Alexander Graham Bell (Edimburg, 1847 – Cape Breton Island, 1922) és recordat per haver inventat el telèfon, tot i que en realitat no el va inventar, sinó que el va patentar. Va ser el 10 de març de l’any 1876 que va provar definitivament amb èxit els experiments que estava realitzant i va patentar el telèfon.

A la nostra classe estem estudiant alguns dels invents que han canviat el món. Un dels importants ha estat el telèfon. Aquest aparell està en constant evolució des del dia que Graham Bell el va patentar.

En aquesta mini exposició podeu veure alguns dels telèfons que hem portat. N’hi ha de molt nous i d’altres que no ho són tant.

Com podeu veure estem força ben comunicats. 😉

Click to play this Smilebox photo album
Create your own photo album - Powered by Smilebox
A photo album by Smilebox