Avui ens ha visitat l’Eva, una monitora de la Conselleria de Medi Ambient, que ens ha explicat un munt de coses interessants sobre el bosc i el foc. Ens ha comentat que al bosc hi podem trobar un munt de coses positives (esquirols, mussols, vent … ) i d’altres molt negatives (foc, vent, la sequera …) i que li fan molt mal. Després hem fet un joc on havíem de tirar un dau i segons el número que sortia, l’Eva ens donava una carta o una altra. Llavors havíem de dibuixar en un paper dividit per la meitat el que ens sortia a la carta, segons si era una cosa bona o dolenta pel bosc ho ficàvem en un lloc o en un altre. Al finalitzar l’activitat ens ha regalat unes bosses molt boniques i un adhesiu.


Si voleu més informació, o simplement passar una bona estona mirant la seva web o podeu fer fent clic al cartell.

Cartell