Finalment, i després de molts anys, podem dir ben fort que ja tenim un aeroport a les Terres de Lleida. L’aeroport Lleida – Alguaire va ser inaugurat ahir  i el dia 5 de febrer s’enlairaran els primers vols comercials amb destinació Paris-Orly i Palma.

Serà l’aeroport de referència dels Pirineus i les estacions d’esquí de la zona. D’aquí que el nom comercial internacional de les instal·lacions sigui Lleida-Pririneus, amb la voluntat de contribuir a la promoció de les destinacions vinculades al turisme de neu i muntanya.

És el primer aeroport impulsat pel Govern de la Generalitat de la història. El Govern és propietari de la infraestructura i està prevista la concessió de la gestió a una empresa privada a partir del segon semestre del 2010.
president_premsanotapremsa5529baixa1263639785801-medium
Així mateix, es tracta del primer aeroport comercial del territori que es posa en marxa en els últims 28 anys, fora de l’àmbit d’influència de Barcelona, ja que l’aeroport de la Seu d’Urgell, es va posar en funcionament el 1982. Si la referència és l’últim aeroport comercial actualment operatiu fa més 40 anys que no s’obria un aeroport al territori; l’últim va ser l’aeroport de Girona.
[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/Jzk00TdLkPQ" width="425" height="350" wmode="transparent" /]
En aquesta pàgina podeu trobar tota la informació relativa a horaris, vols, tarifes, serveis … que ofereix.