Visita de l’expert a la classe de 4tA

Com a finalització del nostre projecte sobre la sang i amb l’objectiu de saber més sobre el tema i poder fer més preguntes, ens va visitar la Montse Aranda, infermera de l’hospital Can Ruti (Germans Tries i Pujol) i mare de l’alumne Julio Pereira de la nostra classe.
Ens va explicar més coses sobre el tema de la sang i a més a més va portar molts utensilis que fan servir a l’hospital per mirar diferents aspectes sobre la sang, com és per exemple el sucre, l’oxigen i la tensió. A la classe ens van prendre tots aquests valors citats anteriorment i el més important de tot, vam aprendre moltíssim. Per finalitzar, va portar unes pastetes i ens va convidar a esmorzar.
Moltes gràcies Montse, ets un sol!
Aquí teniu un muntatge dels videos de la seva intervenció que esperem que us agradin molt!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *