Avui es compleixen cent anys de la celebració del Dia Internacional de les Dones. Cent anys de la lluita de les dones en els quals han estat molts els èxits aconseguits, però encara estem lluny d’arribar a la igualtat real que posi fi a les discriminacions que patim.

El març de 1911 més d’un milió de dones van sortir al carrer reclamant drets laborals i socials, en aquest primer Dia Internacional de les Dones. Cent anys després, malgrat ser molt el que s’ha aconseguit,  encara estem lluny d’equiparar-nos en drets als homes.

Milions de dones en el món pateixen violències, treballen en situacions precaries i amb risc per a la seva salut, viuen en la pobresa, carreguen amb tradicions culturals i religioses o són venudes com a esclaves. Només pel fet de ser dones.

Unicament amb la igualtat real i efectiva transformarem l’actual model social i econòmic


cartell_8marc2011_festeveure