Visita del Director del nostres Serveis Territorials

El passat dijous dia 19, el Director dels Serveis Territorials d’Ensenyament de les Terres de l’Ebre el Sr. Antoni Lluís Martí López, acompanyat  de l’Adjunt de Coordinació i Planificació Escolar, Sr. Francesc Benet Sánchez, i la Inspectora de la zona, la Sr Olga Fernández López, van visitar els centres educatius de la nostra vila.

Puntualment i procdents de la Palma d’Ebre a 2 quarts d’11 arribaven al nostre centre. Després de saludar el director  Sr. Joan-Ramon Ferrús Terré, el director de l’Entorn d’aprenentatge de Sebes i Meandre de Flix sr. Josep Albiac Machín i la Regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Flix, sra. Nòelia Colominas Juan, iniciaren la visita de les instal·lacions aprofitant per saludar tots els mestres i totes les mestres de la plantilla.

Rera una breu pausa cafè,  van visitar la resta de centres, per,  després de dinar amb representants de cadascun d’ells i l’Ajuntament, continuar la visita per altres centres de la comarca.

Val a dir que la finalitat de la visita era   la de tenir un primer contacte amb la zona, la qual cosa permeti als Serveis Territorials un millor coneixement del territori a l’hora de desenvolupar la seva tasca.

This entry was posted in Notícies on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *