Torna el Pla de consum de fruita a la nostra escola.

Per segon curs consecutiu la nostra escola participa en el Pla de consum de fruita a l’escola.

Suposem que degut a la crisi aquest curs no us podrem fer arribar el tríptic explicatiu del programa, tot i això el podeu trobar al web del mateix.

Tot i això es en farem cinc cèntims.

A l’escola, a l’hora del pati es menjarà una peça de fruita dos o tres cops per setmana que l’escola haurà lliurat gratuïtament.

Demà dimarts tocarà mandarina, la qual lliurarem a la mateixa hora del pati, passat demà poma. La poma la lliurarem demà en sortir a la tarda per tal de facilitar la neteja, que qui vulgui la peli… la fruita es pot fer servir com a esmorzar o com a complement de l’esmorzar, l’important és que se la mengin. No es controlarà exhaustivament qui se la menja i qui no, confiem que amb la xerrada de casa i amb la xerrada a l’escola, de mica en mica tothom arribi a tenir consciència de la importància que té el consum diari de fruita.

Confiem amb la vostra col·laboració, educar va més enllà de la tanca de l’escola. Per cert, si no som de fruita, aquest és un bon moment per iniciar-nos-hi.

I, només pels més animats i animades, aquí teniu la guia de l’Alimentació saludable en la etapa escolar.

This entry was posted in Notícies on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *