Taller de disfresses. Carnaval 2012.

Amb el taller de disfresses que avui ha endegat l’AMPA es dóna el tret de sortida al Carnaval 2012.

Cal recordar que des de fa uns anys la confecció de les disfresses va a càrrec dels pares i pares.

Pares i mares que per uns dies retornen a l’escola, a les tisores, al paper celo, a les grapes… tot plegat i  amb unes gotes de creativitat i imaginació aconseguiran fer possible aquesta petita obra d’art que és el nostre Carnaval.

Des de l’escola us animem a compartir els espais en que els vostres fills i filles de mica en mica van aprenent. No us deixeu dominar pels tòpics “sempre som el mateixos i les mateixes” perquè gràcies a aquests mateixos i mateixes el dia de demà els vostres fills i filles podran dir: Vam tenir Carnaval. Animeu a participar els pares i mares de la canalla nouvinguda, el taller de disfresses és un bon espai d’integració de sociabilització.

Resumint, no us deixeu vèncer per cap tipus de desànim, com més serem més riurem i… esforceu-vos a donar valor al mig got ple ja que, actualment, de buits ja n’ hi ha prou, i la cosa sembla que es per llarg.

Bon carnaval.

This entry was posted in Carnaval on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

One thought on “Taller de disfresses. Carnaval 2012.

  1. Mare de Desiré

    Que bé….. ja començeu a fer-los!!!!!! Jo vull participar-hi!!!Quina il.lussió, anireu tots plegats molt guapos!!!Molts petonets Dessiré,la mare t’estima moltissim,una abraçada carinyo!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *