PREINSCRIPCIÓ ESCOLAR 2025-2026

 Publicació de l’oferta inicial  11 de març  
 Presentació i/o modificació de sol·licituds  Del 12 al 26 de març
 Presentació de documentació  Fins al 28 de març
 Publicació llista puntuació provisional  24 d’abril    
 Gestió reclamacions i publicació llista  Del 24 al 30 d’abril
 Publicació de la llista ordenada  9 de maig
 Publicació de l’oferta final  16 de juny
 Publicació llista d’admesos i llista d’espera  16 de juny
 Matrícula  Del 25 de juny al 3 de juliol

Expressió oral en anglès

A cicle mitjà ens iniciem amb les presentacions orals en anglès. Hem estat treballant prèviament en parelles o petits grups, hem buscat informació sobre un animal que ens agrada per explicar-lo a la resta del grup classe. D’aquesta manera, hem pogut posar en pràctica el vocabulari i estructures gramaticals que hem estat treballant.

Cliqueu sobre la imatge per veure totes les fotografies.

GEOMETRIA AL CARRER

A les sessions de matemàtiques de 3r, dins el bloc d’espai i forma,  hem treballat la geometria plana: línees rectes, corbes, paral·leles i perpendiculars. També hem manipulat, identificat i classificat les diferents figures planes i cossos geomètrics.

Després d’aquest treball a l’aula hem sortit pel barri amb equips de treball per descobrir el que hem après. L’objectiu consistia en buscar, reconèixer i fotografiar formes geomètriques. Les hem trobat a les senyals de trànsit, als edificis, a cartells, estructures arquitectòniques i a la natura.

Si mires al teu voltant, t’adonaràs de la quantitat de formes geomètriques que tenim!

Share

Música i Art a CM

Aquí trobareu un tastet d’un dels nous tallers que fem a cicle mitjà. Un taller on combinem la música i l’art. Escoltant cançons d’estils ben diferents, amb pintures i pinzells a les mans, grans papers d’embalar al terra de l’aula, ens deixem endur pel que sentim.

Clica a sobre la imatge per veure totes les fotografies i vídeos.  

HISTÒRIES D’ANTES…

Avui a Ràdio Morrotina hem entrevistat a avis, àvies i pares de l’escola de diferents països i cultures. Ens han explicat la procedència i com va ser la seva infantesa: com era l’escola aleshores, quants alumnes hi havia per aula, com era l’educació en general, a què jugaven, com era la vida al carrer, les relacions entre els amics, la família…

N’hem après molt i ha estat una experiència fantàstica!

Moltes gràcies famílies, per compartir amb nosaltres la vostra experiència a la Ràdio.

Cliqueu a sobre la foto per veure’n totes les imatges.

Aquí aquí per escoltar tota la falca.

Share

LA PREHISTÒRIA

La colla dels 27 de tercer donem per acabat el projecte de la Prehistòria després de 3 mesos on a partir de la construcció de diferents maquetes hem après les característiques d’aquesta etapa. Podeu veure el que hem après en aquest vídeo. Esperem que us agradi.

RACONS de MATEMÀTIQUES 2n. Treball del sentit de la mesura i espacial.

A les sessions de matemàtiques aprenem de manera vivencial i manipulativa, per entendre i consolidar millor els conceptes matemàtics.

Aquí teniu un exemple de com hem après les hores del rellotge. Primer, representant amb papers i el nostre propi cos, un rellotge gegant simbolitzant les hores en punt, els quarts i els minuts. Després, passem als rellotges de fusta i finalment sobre paper resolent diferents activitats.

Cliqueu la primera imatge per veure’n totes les fotos.

Un altre aspecte que hem après del sentit espacial ha sigut la diferència entre les figures planes i els cossos geomètrics. Hem experimentat jugant a blocs lògics, tàngrams… hem explicat i visualitzat les característiques de cada figura i cos geomètric (les seves cares, costats, vèrtex, arestes…) I finalment hem reconegut i classificat les figures planes i cossos geomètrics a cada grup segons les seves característiques.

Cliqueu la primera imatge per veure’n totes les fotos.

Share

Taller de l’ofici de Llagurters

Avui hem gaudit d’una activitat molt especial. Han vingut unes noies a l’escola i ens han explicat coses sobre les vaques i la llet, ingredient indispensable per fer un bon iogurt. Sobre les vaques hem parlat d’on viuen, com dormen, com mengen quan són vedells, què mengen quan són grans i ens han explicat alguna anècdota i tot. També hem pogut gaudir de la degustació d’un iogurt natural ecològic que hem completat amb uns “toppings” que hem pogut escollir individualment; hi havia trossets de maduixes, minilacasitos, virutes de sucre o ossets de llaminadura. Ummm, que bo tot plegat!!!

Gràcies LLagurt Olot.

Cliqueu la foto per veure l’àlbum complet

Tallers a l’aula. Espècies invasores i Posidònia oceànica

L’alumnat de 6è hem realitzat uns tallers molt interessants amb l’Aleix de l’Associació d’Educació Ambiental BIOSFERA. 

Per una banda, hem realitzat un taller teòric i pràctic sobre les espècies exòtiques invasores (EEI). Hem posat en valor la biodiversitat de la fauna i flora autòctona, hem conegut les principals EEI que estan envaint els ecosistemes naturals de Catalunya i el problema de la seva proliferació. 

També hem fet un segon taller sobre els boscos de posidònia, on hem pogut aprendre què és, les causes i els efectes mediambientals que l’afecten i prendre consciència del greu impacte de l’activitat humana sobre aquests i, conseqüentment, del seu greu perill d’extinció. 

A la finalització dels tallers, som conscients que ens cal promoure un canvi social d’actituds i de valors envers la conservació de la biodiversitat del nostre patrimoni natural.

Cliqueu sobre la imatge per veure totes les fotografies.