SMILE

El pograma Smile és un projecte de coordinació entre el Departament d’Estudis d’anglès i alemany de la URV i escoles de primària i secundària de la ciutat de Tarragona. L’objectiu principal d’aquest programa és que els alumnes d’Erasmus, facin ús de l’anglès a nivel oral amb el nostre alumnat.

Durant el primer trimestre, hem pogut comptar amb la col·laboració d’una auxiliar de conversa de nacionalitat americana, la Gail. Ha aportat noves visions en el projecte educatiu i s’ha involucrat en l’escola amb el seu caràcter proper i actiu. La seva tasca principal s’ha dut a terme amb els alumnes més grans. Tot i així, els més petits també han compartit algunes estones amb ella.

Amb els alumnes de 6è, hem realitzat un petit projecte de treball en què hem utilitzat la tauleta tàctil. Aquest format de treball ha permès que els alumnes es diverteixin i hagin tingut una bona experiència. Us deixem una mostra del treball que hem fet i el resultat que hem obtingut.

During the first trimester, we have enjoyed the collaboration of an American conversation assistant called Gail. She has provided us with new points of view in the educational project and she has taken part in the school with her close and active character. She has carried her task out in the 6th grade. However, the youngest students have also shared moments with her.

We have made a project with the students of the 6th grade using tablets. It was funny working with the latest technologies. We show you the final result.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *